Onze praktijk – Tandartspraktijk Goulooze – Dordrecht

Onze praktijk

In deze tijd, waarin grootschalige centra een trend lijken te zijn, hebben wij er heel nadrukkelijk voor gekozen geen ‘behandelfabriek’ te zijn.

De praktijk is relatief klein, en het aantal medewerkers is beperkt. Dit stelt ons in staat om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het kan zijn om vertrouwde gezichten te zien. Dit geldt in het bijzonder voor mensen voor wie het tandartsbezoek een stressvolle gebeurtenis is.

Er wordt gewerkt volgens een concept waarbij onze assistentes een deel van het voorbereidende werk van de behandeling voor hun rekening nemen. Dit heeft voor u als voordeel, dat de wachttijden aanzienlijk bekort kunnen worden. Bovendien kan de tandarts zich hierdoor nog beter richten op de specifieke tandheelkundige handelingen. Deze worden dus altijd door de tandarts uitgevoerd.

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht:

– Algemene tandheelkunde
– Mondhygiëne
– Behandeling slaapapneu
– Cosmetische behandelingen
– Professioneel bleken van tanden
– Kindertandheelkunde
– Endodontie
– Gebitsprothesen op implantaten

Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Door tandarts en assistentes worden regelmatig cursussen bezocht. Hierdoor blijft u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige zorg die afgestemd is op de meest recente inzichten en technieken.